Scheepsbouw / Jachtbouw

Met een kleine 32000 werknemers en ruim 7 miljard euro omzet per jaar in de scheepsbouwsector toont Nederland aan zeer sterk te zijn in het bouwen van allerlei soorten schepen. Op het gebied van bouwen van luxe jachten is Nederland koploper.

Voor deze sector, zowel onshore als offshore, leveren wij ervaren voormannen, lassers, plaat-en pijpfitters. Onze kandidaten hebben de knowhow en kwaliteiten een project vanaf dag één te leiden tot het eindproduct. In deze sector is het zeer belangrijk dat je veelzijdig te werk kan gaan.

Je bent in staat om meerdere staalsoorten te lassen en eventueel van toegevoegde waarde kan zijn wanneer er geen laswerk voor handen is. Voor het bouwen van jachten zijn wij voornamelijk op zoek naar koolstofstaal, aluminium en RVS lassers met certificaten.

De kandidaten die wij leveren beseffen heel goed dat zij aan nieuwbouw doen en geven net die extra aandacht en zorgvuldigheid die een nieuwe jacht verdient. Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Hierdoor weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden.