Porta Personeel is een vakkundige en dynamische uitzendorganisatie die als sinds 2007 actief is in de metaalindustrie, maar ook zijn sporen heeft verdiend in andere branches. Porta Personeel staat bekend als een betrouwbare partner die garant staat voor kwaliteit en een vakkundige aanpak.

Porta Personeel werkt puur vanuit de behoefte van de klant en bemiddelen uitsluitend gekwalificeerde vakmensen. Hierdoor zijn werkgevers maar ook zeker werkzoekenden altijd verzekerd van de juiste match!

Porta Personeel werkt met opdrachtgevers in heel Nederland en heeft vooral goede contacten met grote bedrijven rondom de grote steden (randstad).

Een aantal belangrijke kenmerken voor jou op een rij:

  • Bij Porta Personeel werken consulenten met aanleg voor techniek en ruime vakkennis
  • Porta is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd en hanteert de NBBU CAO voor uitzendkrachten

Bij Porta Personeel hoef je geen afspraak te maken voor een inschrijving en ben je op elk moment van de dag welkom op ons kantoor. Onze deskundige consulenten zullen u hartelijk ontvangen en staan klaar om u professioneel te begeleiden.

Dus ben jij een vakman, weet jij van aanpakken, vind jij het geen probleem om in teamverband te werken en ben jij in het bezit van een las-, pijpfitter- en/of flensmonteurcertificaat. Wacht dan niet nog langer en bel naar Porta Personeel: 010-4230376 of kom snel langs bij Porta Personeel en krijg TOEGANG TOT WERK!!!