Werkgever

De vraag naar goed en gekwalificeerd personeel blijft groeien en wij van Porta Personeel hebben als doel de juiste man op de juiste werkplek te krijgen. Onze jarenlange kennis in de metaalindustrie en de nauwe banden die we onderhouden met de kandidaat en de opdrachtgever is voor ons de basis voor een succesvolle samenwerking.

Porta Personeel beschikt over een personeelsbestand met vakmensen welke allen in het bezit zijn van een VCA basis of VCA Vol certificaat. Alle lassers zijn HL-045 gekwalificeerd volgens de ISO9606 en/of ASME/AWS norm en zijn elk moment inzetbaar. IJzerwerkers, pijpfitters en sleutelaars moeten aantonen dat zij zelfstandig vanuit technische tekeningen kunnen werken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens VCU normen en bieden hierdoor de opdrachtgever de zekerheid dat een project kwalitatief en veilig wordt afgerond. Tevens zijn wij lid van brancheorganisatie NBBU. Hierdoor kunnen wij aantonen een betrouwbare partner zijn die voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen.

Wij zijn dagelijks op zoek naar gekwalificeerde kandidaten in en buiten Nederland. Hierdoor kunnen wij vrijwel direct inspelen op iedere aanvraag. Ook hebben wij goede ervaringen met het werven, selecteren en uitzenden van tijdelijk personeel in het buitenland. Kandidaten die net dat beetje extra hebben om een speciale opdracht uit te voeren, geen tewerkstellingsvergunning nodig hebben en gelijk inzetbaar zijn. Dus moet een kandidaat aan bepaalde kwalificaties voldoen en is deze niet vindbaar in Nederland neem dan gerust contact op met Porta Personeel.

Porta Personeel werkt met een klein en hecht team met kennis van zaken. Dus mocht u vragen hebben of eventuele problemen dan kunnen wij daar direct op inspelen.