Staalconstructie

Staal is niet meer weg te denken in de hedendaagse economie en is op gebied van constructie het meest gebruikte materiaal op aarde. Denk hierbij aan nieuwe bruggen, tunnels, energiecentrales, voetbalstadions, wolkenkrabbers. Wellicht als mooiste voorbeeld het nieuwe centrale station van Rotterdam. Een geweldige constructie en knap vakmanschap van duizenden werknemers die naar één eindproduct werken.

Binnen deze sector leveren wij aan diverse opdrachtgevers voormannen, lassers en aanbouwers/samensteller. De lassers die wij leveren zijn allen gecertificeerd en afhankelijk van het soort staal kunnen de lassers aanvullend gecertificeerd worden. De aanbouwers moeten in staat zijn zelfstandig vanuit technische tekeningen te kunnen werken en het inzicht hebben een product van beginfase naar eindfase te loodsen.

Een absoluut vereiste voor kandidaten die tewerk worden gesteld in de staalconstructie is dat zij kwalitatief, zorgvuldig en betrouwbaar vakwerk leveren. Met het leveren van kandidaten voor diverse disciplines binnen de staalconstructie heeft Porta bewezen over goede en kundige vakkrachten te beschikken. Hierdoor worden wij gezien als een serieuze partner voor vele staalbouw bedrijven en weet men de weg naar Porta steeds makkelijker te vinden.